top of page

agenda 2024

De tulpentijd geeft de opening van het plukseizoen en is daarom onze favoriete tijd van het jaar. Vanaf eind maart/begin april beginnen de tulpen te bloeien en kun je op onze pluktuin meer dan 100+ verschillende soorten tulpen bewonderen én plukken! Afhankelijk van het weer zullen de laatste tulpen tot half mei bloeien.

 

Rond eind mei/begin juni komen de Lupines, Alliums, Irissen, Kniphofia en Akelei in onze tuin. Ook hebben wij dit jaar een klein aanbod Pioenrozen dus wees er snel bij!

In juli komen onze prachtige Dahlia's en kun je genieten van nog vele andere vrolijke zomerbloemen. Volg ons op social media: Instagram en Facebook om direct op de hoogte te zijn.

 

Hieronder zijn alle data en onze evenementen te vinden. 

evenementen

IMG_1773.jpg

30 maart

OPENING PLUK-SEIZOEN

Op zaterdag 30 maart openen wij het pluk-seizoen van 2024. Wees er als eerste bij voor een feestelijke opening en haal een mooie bos in huis voor de Paasdagen. 
 

31 maart & 1 APRIL

PAAS-SPEURTOCHT

Beide paasdagen organiseren wij een paas-speurtocht door onze prachtige tulpen. Ga opzoek naar 1 van de 5 gouden eieren die de paashaas heeft verstopt tussen de tulpen en win: ONBEPERKT PLUKKEN! Zoveel als 1 persoon kan dragen in zijn of haar handen. 

IMG_6945.JPG
IMG_2258.jpg

12 MEI 

MOEDERDAg picknick

Op zondag 12 mei organiseren wij een prachtige moeder-dochter of moeder-zoon picknick tussen de tulpen. Een gezellige picknick voor 2 personen met locale producten. Meer informatie? Stuur ons een mailtje of houd onze Instagram in de gaten. 

*onder voorbehoud van het weer en daarmee ook of de bloemen niet zijn uitgebloeid 

ALL YOU CAN PLUK weekend

(datum volgt)

Op de laatste datum dat wij open zijn met onze tulpen, hebben wij ons "all you can pluk" weekend. Zoveel tulpen plukken als je kunt dragen in je handen voor maar 15 euro. Het zou toch zonde zijn als die prachtige tulpen uitbloeien terwijl je er ook jouw schoonmoeder of buurman blij mee kan maken! ;) De datum van dit evenement hangt af van wanneer onze laatste tulpen bloeien. Stay tuned!

IMG_1783.jpg
bottom of page