top of page

TULPEN

De tulpentijd geeft de opening van het plukseizoen en is daarom onze favoriete tijd van het jaar. Vanaf eind maart/begin april beginnen de tulpen te bloeien en kun je op onze pluktuin meer dan 100+ verschillende soorten tulpen bewonderen én plukken! Afhankelijk van het weer zullen de laatste tulpen tot half mei bloeien. Wees er dus snel bij. Een leuk uitje voor Pasen of Moederdag? Hieronder kun je alle data en onze evenementen voor de tulpentijd vinden. Vanaf mei krijgen wij pioenrozen, lupines, dahlia's, zonnebloemen en nog veel meer dus stay tuned! 

IMG_1773.jpg

1 APRIL

OPENING PLUK-SEIZOEN

Het is geen grap! Op zaterdag 1 april openen wij het pluk-seizoen van 2023. Wees er als eerste bij voor een feestelijke opening en kom zo op de hoogte van al het moois wat wij te bieden hebben dit seizoen. 

9 & 10 APRIL

PAAS-SPEURTOCHT

Beide paasdagen organiseren wij een paas-speurtocht door onze prachtige tulpen. Ga opzoek naar 1 van de 5 gouden eieren die de paashaas heeft verstopt tussen de tulpen en win: ONBEPERKT PLUKKEN! Zoveel als 1 persoon kan dragen in zijn of haar handen. 

IMG_6945.JPG
IMG_2258.jpg

14 MEI 

MOEDERDAg picknick

Op zondag 14 mei organiseren wij een prachtige moeder-dochter of moeder-zoon picknick tussen de tulpen. Een gezellige picknick voor 2 personen met locale producten. Meer informatie? Stuur ons een mailtje of houd onze Instagram in de gaten. 

*dit evenement is afhankelijk van goed weer

*DATUM VOLGT*

ALL YOU CAN PLUK weekend

Op de laatste datum dat wij open zijn met onze tulpen, hebben wij ons "all you can pluk" weekend. Zoveel tulpen plukken als je kunt dragen in je handen voor maar 15 euro. Het zou toch zonde zijn als die prachtige tulpen uitbloeien terwijl je er ook jouw schoonmoeder of buurman blij mee kan maken! ;) De datum van dit evenement hangt af van wanneer onze laatste tulpen bloeien. Stay tuned!

IMG_1783.jpg
bottom of page